ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Νέα διοίκηση στο τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΤΕΕ

Τα νέα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος Πληροφορικής + Επικοινωνιών του ΤΕΕ (e-TEE), εξέλεξαν μετά από μυστική ψηφοφορία, τον Πρόεδρο, τον α’ και β’ Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και τον Ειδικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του e-TEE. Από τη ψηφοφορία που διεξήχθη, εξελέγησαν: 

Πρόεδρος: Γιαμπουράς Μανόλης, 
Α’ Αντιπρόεδρος: Μπούρας Χρήστος, 
Β’ Αντιπρόεδρος: Μωραΐτης Ανδρέας, 
Γενικός Γραμματέας: Γερογιάννης Βασίλης, 
Ειδικός Γραμματέας: Δρές Δημήτρης, 
Μέλη: Βάββας Φώτιος, Γεωργολιός Παναγιώτης, Δρακούλης Δημήτριος, Μπαρμπαγιάννης Γρηγόρης, Μπογιατζής Δημήτρης, Πυροβολάκης Οδυσσέας, Σαμπράκου Ιωάννα, Τερζή Γεωργία.

Το νέο Δ.Σ. του Τμήματος Πληροφορικής + Επικοινωνιών του ΤΕΕ (e-TEE), θα συνεχίσει το έργο του Τμήματος με σύνεση και ευθύνη, με σκοπό την αποφασιστική συμβολή στη διαμόρφωση αποτελεσματικών πολιτικών στον χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), τη διάδοση και αξιοποίηση των ωφελειών των ΤΠΕ, καθώς και την προαγωγή του επαγγέλματος του επιστήμονα ΤΠΕ στην ελληνική κοινωνία. 
Ο νέος πρόεδρος του e-TEE Μανόλης Γιαμπουράς επισημαίνει «Οι επιστήμονες ΤΠΕ, έχουν πλέον μια ισχυρή ενιαία έκφραση μέσα από το e-TEE. Προτεραιότητα του νέου Δ.Σ. είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας των ΤΠΕ στην Ελλάδα μέσα από την αξιοποίηση των επιστημόνων ΤΠΕ, την ανάδειξη των προβλημάτων και την προώθηση λύσεων. Είναι καθήκον μας να προωθήσουμε τις ΤΠΕ προς όφελος της κοινωνίας, την εξυπηρέτηση του πολίτη και την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Οργανωτικά προέχει η συγκρότηση των περιφερειακών τμημάτων του e-TEE και η προσέλκυση όλων και περισσότερων συναδέλφων για συμμετοχή στο έργο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: