ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ - Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΔΜ...

Το επί δίμηνο διαβουλευμένο τμήμα του σχεδίου Αθηνά που προέβλεπε την ενσωμάτωση των πολυτεχνικών τμημάτων του Πανεπιστημμίου Δυτικής Μακεδονίας, μέσα από υπόγειες διαδρομές και αδιαφανείς διαδικασίες ,αποσύρθηκε σε μια νύχτα από τον κ. Αρβανιτόπουλο, ο οποίος ανήγγειλε δημιουργία Συνομόσπονδου ΑΕΙ και ίδρυση νέας σχολής.

Πέρα από τα λειτουργικά προβλήματα που θα έχει ένα τέτοιο έκτρωμα και την αντισυνταγματικότητα της υπόθεσης, θα πρέπει να τονισθούν και τα εξής:
Την ώρα που απολύονται υπάλληλοι του δημόσιου τομέα, η δημιουργία του Συνομόσπονδου  ΑΕΙ δημιουργεί και
Συνομόσπονδη διοίκηση  με αυτοδίκαιη διεύρυνση των δομών σε  προσωπικό , υλικοτεχνικές και χωροταξικές υποδομές και οικονομικές επιπτώσεις, αντίθετες στο πνεύμα του σχεδίου Αθηνά.

Την ώρα που το σχέδιο Αθηνά προσπαθεί να συρρικνώσει τις διάσπαρτες ανά την Ελλάδα σχολές και τμήματα, ο κ. Αρβανιτόπουλος  εξαγγέλει νέα σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος με ό,τι αυτό συνεπάγεται  όταν οι υπάρχουσες σχολές  λειτουργούν με σοβαρά προβλήματα λόγω των οικονομικών δυσχερειών.

Την ώρα που κλείνουν νοσοκομεία  και δεν υπάρχουν κονδύλια για σίτιση των μαθητών που λιποθυμούν στα σχολεία, ο κ. Αβραμόπουλος αναγγέλει δημιουτγία Πανεπιστημιούπολης στην Κοζάνη.

Δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν την πρόσκαιρη πολιτική επιβίωση των βουλευτών της Κοζάνης;

ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: