ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΠΟΡΕΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του τμήματός μας, σήμερα 10/4/2013 στις 17:30 ο Φοιτητικός Σύλλογος θα πραγματοποιήσει πορεία η οποία θα ξεκινήσει από το τμήμα μας και θα περάσει από όλους τους κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης.
 
Ο Φοιτητικός Σύλλογος ΔΕΝ επιθυμεί να γίνει πείραμα κανενός σύγχρονου Φρανκενστάιν! Συνεχίζει και θα συνεχίσει να αντιστέκεται και να μάχεται για τη μη συγχώνευσή του με το ΤΕΙ. Πρέπει άπαντες να καταλάβουν ότι δεν είμαστε πειραματόζωα.
 
Για άλλη μια φορά θα ζητήσουμε τα αυτονόητα. Τασσόμαστε κατά της απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής η οποία σκοπίμως καθυστέρησε την κοινωποίηση της απόφασής της, και σαν να μην έφτανε αυτό, καταλήγει στο κείμενό της ότι φοιτητές και καθηγητές συνηγορούμε σε αυτό το τερατούργημα που προτείνει. Τασσόμαστε φυσικά κατά της απόφασης του Υπουργείου για την συγχώνευσή μας με το ΤΕΙ και απαιτούμε να την πάρει άμεσα πίσω επαναφέροντας την αρχική του πρόταση για διοικητική συγχώνευσή μας με το ΑΠΘ.

Από την αρχή είχαμε επιστήσει την προσοχή στο Υπουργείο Παιδείας τόσο οι φοιτητές όσο και οι καθηγητές ότι το ίδρυμα το οποίο θα μας υποδεχτεί θα πρέπει να είναι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ (και όχι ΤΕΙ) και να διαθέτει πολυτεχνική σχολή, ώστε να αποφύγουμε τους πειραματισμούς ή το να βρεθούμε πάλι σε μία κατάσταση νεοσύστατης πολυτεχνικής σχολής, της οποίας τα αποτελέσματα τα ξέρουμε.
 
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: