ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 15/2/2011

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών
Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

1. Το κείμενο της Επιτροπής Πλαισίου Νόμου, θα είναι το κείμενο που θα εκφράζει τη θέση μας πάνω στο κείμενο του Νόμου Πλαισίου.

2. Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, θα γίνει πορεία προς το Κοβεντάρειο μαζί με καθηγητές και παράσταση διαμαρτυρίας.

3. Διατμηματική Συνέλευση την Παρασκευή 19/2.

4. Να ανοίγει η γραμματεία και τα γραφεία των καθηγητών του ΤΜΜ κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και του ΤΜΠΤ κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

5. Θα υπάρξει Δελτίο Τύπου, που θα καλεί τους υπαλλήλους της Διοίκησης να επιστρέψουν στις εργασίες τους, μέχρι και την Πέμπτη 17/2.

6. Να υπάρξει έγγραφο από τους εκάστοτε υπευθύνους (Πρόεδρο ΔΕ, μέλη ΔΕ ή οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο)που θα ενημερώνει τους υπαλλήλους της διοίκησης να επιστρέψουν στις εργασίες τους σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου των φοιτητικών συλλόγων.

7. Να υπάρξει Δελτίο Τύπου, ως απάντηση στο Δελτίο τύπου της Διοικούσας.

8. Το κείμενο των αιτημάτων μας να φέρει σφραγίδα συλλόγου.

9. Στις 23/2 θα γίνει πορεία με συλλόγους καθηγητών και δασκάλων. Επικοινωνία με ανεξάρτητα συνδικάτα (επιτροπές διοδίων, σύλλογοι καθηγητών, δασκάλων και συνδικάτων της ΔΕΗ) με στόχο μια ανεξάρτητη πορεία στην Κοζάνη, χωρίς κομματική ταμπέλα.

10. Να αλλάξει η αρχική σελίδα του ΤΕΔΚ και να αντικατασταθεί με τα αιτήματά μας.

11. Να υπάρξει κείμενο στήριξης και αλληλεγγύης προς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στον τομέα της υγείας, από τη στιγμή που και οι ίδιοι δήλωσαν αλληλεγγύη.

Με εκτίμηση,
Οι Σύλλογοι Φοιτητών των Τμημάτων
Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών
Πληροφοριής και Τηλεπικοινωνιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: