ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Σχόλιο από γονέα

Αγαπητοί φοιτητές

Διαβασα την ανακοινωση των καθηγητών των ΜΗχ -Μηχ και συμφωνώ μαζί τους ,  Θα περίμενα  όμως και μια  αναλογη απο την πλευρά των καθηγητών των άλλων τμημάτων .
Αναδέιξατε το πρόβλημα και προτέινατε λύσεις και δίκαια αιτήματα
Μια παραταση της ασάφειας και των καταλήψεων γίνεται μπουμερανκ. Προτέινω την  προσωρινή αναστολή των καταλήψεων των τμημάτων  και επαναδο στα μαθήματα ώστε να μην χαθεί η χρονιά.μεν  αλλα΄και και την  συνέχιση  της αγωνιστικής  δράσης  των επιτροπών  δε. με την ανάλογη  επαγρύπνιση των και ενημέρωση της κοινής γνώμης καθώς και  διαβήματα στο πολιτικό κόσμο . Η αναστολή δεν σημαίνει συμφωνία και εγκατάληψη.
 Η αναστολή θα είναι προσωρινή ώστε να δώσει τον απαράιτητο μικρό χρόνο αντίδρασης στην πολιτεία και τους ΤΟΠΙΚΟΥΣ  ΦΟΡΕΙΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  οι οποίοι πρέπει να πάρουν θέση ξεκάθαρη .
Θέση   η οποία θέλω να πιστεύω θα ικανοποήσει τα αιτημάτα σας με σπουδαιότερο το  ερώτημα αν θα υπάρχει μελλόντικά  ενα ευρωστο και  αναβαθμισμένο Πανέπιστήμιο , με επαγγελματικά δικαιώματα και κύρος.Οχι αλλες χαμένες εξεταστικές και ώρες διδασκαλίας. ώστε να κατοχυρωσετε  και τις σπουδές σας  Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασόμεθα για πιο σκληρό αγώνα

Γιάννης Παπαδόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός
Γονέας φοιτητή

Δεν υπάρχουν σχόλια: