ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς από ΗΜΜΥ ΑΠΘ

Συμφοιτητές συμφοιτήτριες 

θα ήθελα να εκφράσω την πιο θερμή αλληλεγγύη  στον αγώνα σας ενάντια στις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις, που εισηγείται η κυβέρνηση της τρόικας σε πανελλαδική κλίμακα, και να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είστε μόνοι. Εμπρός στον αγώνα για ανατροπή της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης και της κυβέρνησης! Εμπρός για πλήρη νίκη! Εμπρός για σχεδιασμένη άμεση βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας για να αντιμετωπίσουμε τις καταστροφικές συνέπειες της βέβαιης χρεοκοπίας! Τώρα πια θέλουμε την εξουσία.
Σας επισυνάπτω κείμενο σχετικά με την αντιφατική διαδικασία προώθησης νεοφιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων στη Νεα ζηλανδία χώρα μοντέλο εφαρμογής των μετταρυθμίσεων του Γεωργάκη και της Αννούλας εδώ και δεκαετίες. Υπάρχει εκτετταμένη ξενόγλωσση βιβλιογραφία γύρω από τις καταστροφικές συνέπειες των εν λόγω μεταρρυθμίσεων.Έτσι για να μη μας θεωρούν αντιδραστικούς ιθαγενείς ζουλού. Θα σας την προωθήσω.
Δεν είστε μόνοι. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο οι φοιτητές του ΤΕΙ θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας. Ακόμα και αν το ΤΕΙ συγχωνευθεί με το ΑΕΙ Δυτικής Μακεδονίας οι συγκεκριμένοι φοιτητές δεν θα έχουν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση λόγω ταξικής καταγωγής. Αφήστε ανοικτές γέφυρες κοινής πάλης, προβάλλετε την οικονομική σημασία του ΑΕΙ και ΤΕΙ για τη δυτική Μακεδονία μην απεμπολείτε τα όπλα σας. Το ΤΕΙ δυτικής μακεδονίας είναι ο δευτερος οικονομικός κολοσσσός στη Δυτική μακεδονία μετά τα εργοστάσια της ΔΕΗ. Και αυτά τα τελευταία θα τα ξεπουλήσουν. Προβάλετε τα ζητήματα αυτά στους εργάτες της ΔΕΗ στην περιοχή σας. Το ένα σας τμήμα είναι μηχανικοί ενεργειακών πόρων. Το πετρέλαιο σε λίγες μέρες θα γίνει απλησίαστο. Όλοι ξέρουμε για το χειμώνα της δυτικής μακεδονίας. η ανεργία στην περιοχή καλπάζει. Η περιοχή ληστεύεται από τον ενεργειακό και μεταλλευτικό της πλούτο. Αναδείξτε τα ζητήματα αυτά δείξτε ότι δεν είστε περαστικοί δεν είστε φοιτητές πελάτες όπως θέλει η Αννούλα. Το χαμηλόβαθμο προσωπικό του ΤΕΙ που κατάγεται από την περιοχή θα σας στηρίξει. Μην προσβάλετε την τοπική κοινωνια. Όχι ότι δεν το αξίζει πιθανόν, απλά είναι στρατηγικά λάθος.

 Με θερμούς χαιρετισμούς από την κατάληψη ΗΜΜΥ του πολυτεχνείου Θεσ/νικής εκ Καστορίας ορμώμενος ο φοιτητής
Β.Σινάτκας   

Δεν υπάρχουν σχόλια: