ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου 15/12/2010

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών
Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών



Δελτίο Τύπου

Κοζάνη, 15/12/2010

Σήμερα 15/12/10 και ώρα 16:00 συγκλήθηκε διατμηματική γενική συνέλευση στο ΤΜM όπου αρχικά έγινε ενημέρωση για την γενική συνέλευση τμήματος του ΤΜM. Ακολούθησε ενημέρωση από δύο καθηγητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών σχετικά με την γενική συνέλευση τμήματος, αλλά και από τον πρόεδρο ΔΣ των διδακτορικών του ΤΜΜ που εξέφρασε την στήριξη από πλευράς τους στον αγώνα μας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από συζήτηση και ανάλυση κάθε πρότασης που κατατέθηκε από τα μέλη των δύο Φοιτητικών Συλλόγων αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
Συνέχιση της κατάληψης μέχρι και την Παρασκευή 17/12 και λήξη της κατάληψης την ίδια μέρα. Εκκίνηση μαθημάτων κανονικά από Δευτέρα 20/12.
Επόμενη γενική διατμηματική συνέλευση ορίστηκε την Τετάρτη 12/1/11 όπου θα γίνει ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις πάνω στα αιτήματά μας, το σχέδιο νόμου.
           
Αύριο Πέμπτη 16/12 έχουν προγραμματιστεί ορισμένες συναντήσεις με τοπικούς φορείς, στους οποίους θα εκθέσουμε τα αιτήματά μας, θα παραδώσουμε ψήφισμα και θα ζητήσουμε την στήριξή τους.
Το πρωί της Πέμπτης 16/12 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων των δύο φοιτητικών συλλόγων με τον δήμαρχο Κοζάνης κ. Λ. Μαλούτα στο δημαρχείο.
Στις 11:30 ορίστηκε συνάντηση στην νομαρχία με τον νομάρχη Κοζάνης και εκλεγμένο περιφερειάρχη κ. Γ. Δακή
Στις 13:00 οι εκπρόσωποι των φοιτητών θα παραβρεθούν στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα έχουν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Κίρκο.

Σε περίπτωση εξελίξεων θα ενημερωθείτε από νέο δελτίο τύπου αλλά και από την ιστοσελίδα μας στο internet.


Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 69 81 37 98 54
E-mailpress.pdm.koz@gmail.com
Ιστοσελίδα: http://news-uowm.blogspot.com

Επιτροπή ΜΜΕ & Γραφείο Τύπου
Συντονιστικού Πολυτεχνικών Τμημάτων
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Κοζάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: