ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



- Άγνωστο το μέλλον του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο εκτιμάται ότι είτε θα καταργηθεί εντελώς είτε κάποια τμήματά του θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.
- Προς τη Θεσσαλονίκη, τη βάση δηλαδή των πανεπιστημίων, οδεύουν μάλλον τα τμήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Νάουσα (Διοίκησης Τεχνολογίας) και την Έδεσσα (Μάρκετιγκ και Διοίκηση Λειτουργιών) αλλά και του ΑΠΘ στη Βέροια (Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης). Δεν είναι ξεκάθαρο το ζήτημα του ΤΕΦΑΑ στις Σέρρες, το οποίο ανήκει στο Αριστοτέλειο, που διατηρεί ήδη τμήμα στη Θεσσαλονίκη.
- Προς κατάργηση ή μεταφορά τους στην έδρα του ιδρύματος τα παραρτήματα του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο Κιλκίς (Παραγωγής και Σχεδιασμού Eνδυμάτων) και τα Νέα Μουδανιά (τμήμα Τεχνολογίας Αλιείας-Υδατοκαλλιεργειών). Δεν αποκλείεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη του τμήματος Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων-Logistics της Κατερίνης.
- Γενικές ανακατατάξεις με αρκετές συγχωνεύσεις αλλά και καταργήσεις στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, που έχει έδρα την Κοζάνη και παραρτήματα σε Καστοριά, Γρεβενά, Φλώρινα και Πτολεμαΐδα.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_8454.html

Πηγή:  tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: