ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων των φοιτητών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας

alt
Το πρωί της Δευτέρας 6/12, ημέρα της εορτής του πολιούχου της Κοζάνης, Αγ. Νικολάου, οι φοιτητές βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, ενημερώνοντας την τοπική κοινωνία για τις θέσεις τους με διανομή φυλλαδίων.Στη συνέχεια συντάχθηκε και εστάλη επιστολή στη σατυρική εκπομπή , σύμφωνα με απόφαση του Συντονιστικού της Κατάληψης.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι συνεδριάσεις των επιτροπών δράσης διεξήχθησαν κανονικά και τερματίστηκαν με την έναρξη της ενημέρωσης του Συντονιστικού.

Οι δύο Φοιτητικοί Σύλλογοι ολοκλήρωσαν τις δράσεις τους με την παρουσία εκπροσώπου τους σε τηλεοπτική συζήτηση τοπικού καναλιού με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι φοιτητές παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση την εκπομπή στο αμφιθέατρο του Τ.Μ.Μ , κατά τη διάρκεια της οποίας παρατήρησαν ότι η πολιτισμένη εκπροσώπησή τους σχεδόν αγνοήθηκε. Η κινητοποίησή μας προβλήθηκε σαν . Πάντως απόψε ήταν ένας δικός μας και δύο των Τ.Ε.Ι... Κακώς.

Προς ενημέρωση των σημερινών κινητοποιήσεων, σας κοινοποιούμε ότι :

Στις 9:00 θα εκπροσωπηθούμε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του WestChannel, εκφράζοντας τις θέσεις των δύο συλλόγων.

Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο κτίριο της Δ.Ε. του Π.Δ.Μ. με τον κ. Μανωλόπουλο.

Στις 19:00 θα παρευρεθούμε στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ο.Λ.Μ.Ε.

Στις 20:00 θα εκπροσωπηθούμε σε συνεδρίαση του Τ.Ε.Ε / Τ.Δ.Μ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα συνεχιστούν οι εργασίες των επιτροπών δράσης, οι οποίες θα περατωθούν με την ενημέρωση των δύο συλλόγων.

Το βράδυ της Τρίτης έχουμε κληθεί να εκπροσωπηθούμε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Top Channel για συζήτηση σχετικά με τις κινητοποιήσεις μας.

<<Διάλογος είναι, κατά τη δική μου γνώμη, να παραδεχτείς ότι η αλήθεια είναι πολλαπλή ότι είναι ανέφικτη η πλήρης αλήθεια. Και πρέπει να φωτιστεί από πολλές πλευρές για να τη συλλάβει κανείς. Όταν λες ότι κατέχεις εσύ την αλήθεια μόνος σου και δεν χρειάζεσαι τον άλλο, είσαι δογματικός, δεν είσαι κριτικός νους. Και δεύτερο, πρέπει να αποδεχτεί κανείς ότι για να πλησιάσει
τον άλλο , ένας μόνον τρόπος υπάρχει : να τον πείσει. Του διαλόγου μέθοδος είναι μόνον η πειθώ ούτε η γοητεία ούτε η απάτη - η πειθώ. Στο διάλογο δεν πάμε να σώσουμε τις ιδέες μας πάμε να σώσουμε την αλήθεια.>>
 
Πηγή: www.klikpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: