ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Τελεσίγραφο στα ΑΕΙ




Αυστηρή προειδοποίηση στα ΑΕΙ απηύθυνε η Άννα Διαμαντοπούλου, ότι θα διακοπεί η χρηματοδότηση εάν δεν αποστείλουν στοιχεία για αιώνιους φοιτητές και θέσεις προσωπικού. Με διακοπή του προγράμματος χρηματοδότησης θα κινδυνεύουν από εδώ και στο εξής, όσα ΑΕΙ ή ΤΕΙ καθυστερούν να αποστείλουν εγκαίρως στοιχεία που τυχόν θα ζητηθούν από το Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με τα οικονομικά τους, τον αριθμό αιωνίων φοιτητών και τις θέσεις σε διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Πανάρετου, «σε όσα πανεπιστήμια και ΤΕΙ καθυστερούν να στείλουν τα στοιχεία, θα αναστέλλεται η χρηματοδότηση τους, μέχρις ότου εκπληρωθούν οι σχετικές υποχρεώσεις».
Αυτό θα συμβαίνει από τον επόμενο χρόνο και στο εξής, καθώς τα στοιχεία που ζητούνται κρίνονται απαραίτητα για την υλοποίηση της πολιτικής της εκπαίδευσης.
Πάντως, όπως σημειώνει ο κ. Πανάρετος, ήδη έχουν προωθηθεί όλες οι εκκρεμείς αποφάσεις χρηματοδοτήσεων του οικονομικού έτους 2010 για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας, για την έκδοση των σχετικών χρηματικών ενταλμάτων.

http://krypsinos.blogspot.com/2010/12/blog-post_4934.html
Πηγή: krypsinos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: