ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Σχόλιο από γονέα προς δημοσίευση

Είμαι  γονέας, και σκίρτησε  η καρδιά μου που δεν βρέθηκε  «ακαδημαϊκός» -τρομάρα του- δάσκαλος να μετουσιώσει τα όνειρα σας σε καταξίωση επιστημονική. Δεν είναι ύβρης, είναι ο εαυτός του υποτελή, που επειδή δεν του τα είπαμε έχει την αίσθηση ο ηλίθιος, ο ΗΛΙΘΙΟΣ  ότι την γλίτωσε.

Το δήλωσε, στην εκπομπή του mega το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένα νέο παλικάρι -φωτισμένο μυαλό- καθηγητής σε πανεπιστήμιο  στο εξωτερικό, ότι τα  πανεπιστήμια μας  είναι τέσσερις φορές  χειρότερα από  την κοινωνία μας, της διαφθοράς και της αρπαχτής. Και βέβαια δεν είναι υπερβολή, το γνωρίσατε στο Πανεπιστήμιο σας, από τον...
«σταλμένο  Προφέσορα, Πεφωτισμένο Διδάσκαλο» που έστησε συνέντευξη και επινοήθηκε συγχώνευση ΑΕΙ με ΤΕΙ, για το καλό σας και μόνο, βέβαια.
                                                                                                                                                     
Ρε ηλίθιε, «χελονονιντζάκι», ρε «υποτελή» με ποιό δικαίωμα να υπονομεύσεις  το μέλλον των παιδιών μας στο βωμό των «Συμφερόντων». Ρε τιποτένιε, ηλίθιε, είσαι ακαδημαϊκός  δάσκαλος εάν μπορείς να το καταλάβεις και όχι μέλος του εμπορικού επιμελητηρίου της τοπικής κοινωνίας. Το μέλημα σου, ηλίθιε, είναι να «κτίσεις» επιστήμονες, λειτούργημα πράττεις, λειτούργημα,  και όχι να στηρίζεις συμφέροντα της  τοπικής  κοινωνίας, ακόμη και εάν είναι υποδείξεις προϊσταμένων σου, που απαιτούν  να ανταποδώσεις  την  εύνοια τους.                                                                                                                                                       
Εάν χρηματοδοτείτε το πανεπιστήμιο παραμένει, αλλιώς συνενώνεται με άλλα πανεπιστήμια. Τι πιο απλό ρε προφέσορα. Δεν ζηλεύω τα χαρτιά σου, να τα χαίρεσαι, νυχτερινό γυμνάσιο τελείωσα αλλά σεβάστηκα τις αξίες της ζωής και είμαι υπερήφανος  γι΄αυτό.  Ενώ  εσύ  αποκαλύφθηκες, θυσιάζεις τις προσδοκίες των φοιτητών σου, που προσπάθησαν ρε νεοέλληνα ξευτίλα και εναπόθεσαν τα όνειρα τους σε Πολυτεχνικό Τμήμα, για να ικανοποιήσεις  επιθυμίες των ευεργετών σου. Τι είναι αυτά που σε έβαλαν να στηρίζεις, περί συγχώνευσης  με το ΤΕΙ, ρε ξευτίλα μα δεν ντρέπεσαι,  ΗΛΙΘΙΕ.  
                                                                                                                                                  
Παραιτήσου να μην υπονομευθούν τα όνειρα των Παιδιών  μας.   
Παραιτήσου υποτελή, ανάξιε να μεριμνήσεις για επιστημονική καταξίωση του ΠΔΜ. Με ποιες αξίες.                                                                                                                                           
Από γονέα φοιτητή.
Ρ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: