ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Επιτροπή Περιφρούρησης

Αγαπητές Συμφοιτήτριες/Συμφοιτητές,

Η κατάληψη αποτελεί ένα από το πιο σημαντικά "όπλα" που διαθέτουμε ως φοιτητές στον αγώνα μας για το καλύτερο αύριο του πανεπιστημίου μας. Πόσο μάλλον όταν αυτό το όπλο έχει υπερψηφιστεί μέσω του ανωτάτου οργάνου των φοιτητών, της Γενικής Συνέλευσης. Η κατάληψη, ως οντότητα αποτελεί από μόνη της μια δράση ενάντια στα παιχνίδια που παίζονται πάνω στους κόπους τους δικούς μας και των γονιών μας, αλλά είναι αναγκαίο να αποτελείται και η ίδια από δράσεις που θα της δίνουν ζωή και θα μπορεί να παραχθεί και έργο. Γι' αυτό σας προσκαλούμε στην οργάνωση δράσεων, δηλαδή στην διεξαγωγή ενός φεστιβάλ φαντασίας, με τον εξής απλό τρόπο:

Προτείνετε μία δράση είτε πολιτικού περιεχομένου είτε ψυχαγωγικού είτε οποιουδήποτε τομέα επιθυμείτε. Αποστείλετε τις στο press.pdm.koz@gmail.com ή sintonistiko.pdm@gmail.com. Εν συνεχεία οι προτάσεις αυτές θα μεταβιβαστούν στις επιτροπές,θα διεκρινιστούν σε συνεργασία με εσάς οι όποιες "λειτουργικές" λεπτομέρειες, και θα ανακοινωθούν οι ώρες και οι χώροι που θα τις φιλοξενήσουν.

Κάποιος είπε κάποτε: Η δημοκρατία έχει τον πιο απλό και σαφή ορισμό που υπάρχει. Στην εφαρμογή της «κολλάει» το σύστημα. Ως μηχανικοί της νέας εποχής ας παρουσιάσουμε τις διαθέσεις μας για δημοκρατικές λύσεις. 



                                                                             Επιτροπή Περιφρούρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: